Autoescoles Connect

Autoescola CONNECT

En Autoescola Connect estem sempre treballant per a que treguis el carnet de conduir amb total garantía i es per això que hem preparat un intensiu per a que aprofitis la setmana santa per treure la teòrica. 

Llegeix més:Intensius Teòrica Setmana Santa 2016

Els remolcs lleugers de fins 750 Kg els podrem portar simplement tenint el permís B. Quan el pes del remolc excedeix l'esmentat anteriorment, necessitarem un nou permís. En aquest cas, el permís que ens permet remolcs superiors a 750 Kg és el B+E.

Aquest permís ens permet enganxat un remolc de mercaderies, un remolc de vehícles, un remolc de bestiar o una caravana entre d'altres, al nostre vehicle (permís B), sempre que aquest vehicle no superi els 3500 Kg de pes i el conjunt estigui entre el 4200 i els 7000 KG.

 

Aquest és un permís especialment pràctic per a persones aficionades al caravaning o que practiquin esports com la hípica o la nàutica i s'hagin de desplaçar.

 

 

Permis B+E

T'ho volem posar fàcil. Volem que aquest estiu aprovis la teòrica i, per aquest motiu, hem programat cursos intensius des del 29 de juny fins el 31 de juliol. El temari s'anirà repetint i, d'aquesta manera et podràs dissenyar l'horari que més et convingui. Ara només cal que et decideixis... Deixaràs passar aquesta oportunitat?

 

Curs Intensiu Autoescola Connect Vic Juliol 2015

Aquest nadal 2015 t'ho volem posar fàcil.

Volem que aquest nadal aprovis la teòrica i, per aquest motiu, des de l'Autoescola CONNECT hem programat cursos intensius de teòrica des del 21 fins el 31 de desembre.

El temari s'anirà repetint i, d'aquesta manera et podràs dissenyar l'horari que més et convingui.

Ara només cal que et decideixis... Deixaràs passar aquesta oportunitat?

 

Curs Intensiu Teòrica Nadal 2015 Autoescola Connect Vic
Curs intensiu teòrica Nadal 2015 Autoescola Connect Vic
 

Aquest mes de maig, Autoescola Connect posa en marxa un nou curs CAP Formació Contínua per a conductors professionals. Hi ha la possibilitat de fer-lo els dissabtes o l'opció de fer-lo entre setmana. Autoescola Connect farà els tràmits necessaris per aquells alumnes que el vulguin bonificar. No deixis passar l'oportunitat i informa-te'n!